Emuri Oy:llä on laaja asiakaskunta Joensuun seudulla. Asiakkaanamme on sekä yrityksiä että yksityisiä. Alla muutama esimerkki:

 

Olet täällä

Asiakkaitamme

Holiday Linnunlahti

Alueeltamme löytyy 18 kappaletta paritalohuoneistoja, jotka ovat kooltaan 63m2. Makuuhuoneen, tupakeittiön ja parven lisäksi jokaisessa huoneistossa on oma sauna. Huoneistojen varusteluun kuuluu mm. liinavaatteet, pyyhkeet, ruoanlaittovälineet, taulutelevisio, CD-soitin/radio ja langaton internetyhteys.

Joen Tukkutiimi

Joen Tukkutiimi on Joensuun seudulla toimiva mainostekstiili-, mainostuote- sekä työvaatealan yritys. Olemme erikoistuneet toimittamaan asiakkaan nimellä ja logolla varustetut tuotteet brodeeraamalla, painamalla tai tulostamalla.

 

Liperin Höyläämö

Liperin Höyläämö tarjoaa laadukkaita sisä- ja ulkoverhouspaneeleita sisustamiseen ja rakentamiseen.

Maarakennus Niemeläinen

Maarakennus Niemeläinen Oy harjoittaa maarakennusurakointia Itä-Suomen lisäksi keskisen Suomen alueella. Toimialana konevuokrauksesta kokonaisurakointiin.

 

Rakennus Hassinen

Rakennus Hassinen rakentaa ja myy uusia kerros- ja rivitaloja Joensuun seudulla. Palvelemme myös yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja tekemällä peruskorjauksia ja saneerauksia.

Palavaneri

Palavaneri palvelee mm. kaikissa vaneriin, lastulevyihin, työpöytätasoihin, melamiinilevyihin, OSB-levyihin, liimapuulevyihin ja MDF-levyihin liittyvissä asioissa.

 

ATK-tuki - Joensuu HP-tietokoneiden myynti ja huolto Meru Partner Helposti Lasku